Songa og Trolldalen dammar og Songavegen

Informasjon frå Statkraft om arbeidet på Songa og Trolldalen dammar og Songavegen.

Arbeid og ned-rigging i Songa vert avslutta i løpet av uke 49. Anleggsarbeidet startar opp igjen etter påske 2019, 23. april. Drift av Songavegen/snøscooterløype etter oppbrøyting og fram til avslutning av snøscootersesongen vert som i 2018 med oppbrøyting av parkering langs vegen. I barmarkssesongen vert det som i 2018, open veg for trafikk til Naustnuten og Trolldalen, men med trafikkregulering i form av fylgjebil frå vegbom ved anlegget. Framdriften på anlegget fylgjer oppsette planar og vil dersom prognosen i dag halder vidare, verte avslutta hausten 2020.